RÓLUNK

A Couture Portré Nerpel Nikoletta és Vanyovszki Mária egyedi szókapcsolat alkotása. Azt a komplex fotózási élményszolgáltatást nevezték el így, amit kettejük különböző hátterére alapozva, emberi és szakmai tapasztalataikat összehangolva alakítottak ki 2019-ben. 

A Couture Élményfotózás szavak összetételével a két alapító a divatszakmai háttérre is utal: Mária divatújságíróként, Nikoletta divatfotósként is dolgozik. Munkáik rendszeresen jelennek meg nemzetközi magazinokban is, mely garancia az állandó magas színvonalra. A Couture Portré-ban ugyanazt a magas színvonalú munkát nyújtják, amikor ügyfeleik egyedi igényei szerint alakítják a fotózásokat.

Ahogy egy szabász méretre alakítja a ruhát…

Ahogy egy tervező a lélek vágyaihoz álmodja meg a színeket és a formákat…

A Coutre Élményfotózás során nemcsak a külső, de a belső igényekre is figyelnek, különös tekintettel arra, hogy Mária coachként is dolgozik. Mindkettejük személyes és szakmai tapasztalata, hogy egy fotózás nagyon fontos szerepet tölthet be az önismeret és az önértékelés útján. Míg egy rosszul sikerült fotózás és kép hosszú évekre vetheti vissza az ember önbecsülését, egy örömben és felöltődésben megélt élményfotózás kimozdít, megerősít, előrevisz, és akár új utakra indíthat.

portréművész, high-end retusőr

Nerpel Nikoletta

A fényképezés számomra kreatív alkotás. Nem csupán a pillanat megörökítéséről szól, hanem annak létrehozásáról is. Fontos számomra a személyes kapcsolat, szeretek közösen álmodni, tervezni a megrendelővel. Úgy gondolom, hogy egy jó fotó időtálló és hatalmas értéke van, hiszen rohan az idő, de a fénykép képes megőrizni a pillanatot az eljövendő nemzedékeknek.

https://nerpelfoto.hu

művészeti vezető, coach

Vanyovszki Mária

Vallom, hogy egy nő önértékelésének igen fontos tényezője az, hogy milyen viszonyban van a kinézetével. Élményfotózásaink szervezésénél nagy figyelmet fordítunk arra, hogy biztonságos légkört teremtsünk, ahol az ügyfél mer a legszebb önmaga lenni. Az öltözékek kialakításánál is fontos szempontom a látvány megtervezésén túl, hogy az ügyfél szépnek lássa és jól érezze magát abban, amit visel. 

http://vanyovszkimaria.hu

What Clients Are Saying

Szolgáltatásaink

Fotózási szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy bármilyen élethelyzetben van szükséged új képekre, vagy egy igazi, önbizalom-növelő, jóhangulatú, feltöltő élményre vágysz, nálunk megtaláld.


Professzionális üzleti fotózásunkat azoknak ajánljuk, akik számára fontos a személyes brandjük kommunikációja, vállalkozásuk van, illetve karrierépítésben, váltásban gondolkodnak.


Címlap élményfotózásunk az álmok megvalósításáról szól. Azoknak ajánljuk, akik a mindennapok szürkeségéből kitörve szeretnének megélni egy csodanapot, amikor minden róluk szól. Azoknak, akik gyerekkoruk óta vágyakozva nézegetik a női magazinok és divatlapok látványos címlapjait, és azoknak is, akik a nőiességük megélését kihívásnak tekintik, vagy éppen még tanulják.

A Couture portré fotózási élményt a régi idők képeinek értéke ihlette. Azoknak ajánljuk, akik nosztalgiával emlékeznek a nagyszülők otthonaira, ahol a falakat a családtagok szépen komponált képei díszítették és szeretnék ezt az értéket az életükbe visszahozni.


Bármelyik szolgáltatásunkat is választod, divatfotózásokon nagy tapasztalatot szerzett, professzionális csapatunkkal a legcsodásabb formád, a legszebb éned mutatjuk meg. Amellett hogy örök emlékű, szépséges fotókkal gazdagodsz, exkluzív, önbizalom-növelő, feltöltő élményben lesz részed. 

LÉGY MODELL EGY NAPRA!

*
A fotózás menete

1. Megbeszélés, szervezés

A fotózás előtt átbeszéljük, hogy milyen stílusú fotókon szeretnéd viszontlátni magad. Segítünk megfogalmazni az igényeid, a vágyaid. Kitérünk az öltözékekre, a sminkre, a frizurára és a helyszínre, hogy álmaid fotózása tökéletesen összeálljon. 

2. Az öltözékek összeállítása

Az öltözékeket elsődlegesen kortárs, magyar tervezők kínálatából állítjuk össze. Előzetesen online pontosítjuk az igényeket fotók alapján. Ezt követően személyesen is ellátogatunk a választott tervező szalonjába/showroomjába, ahol együtt kiválasztjuk a fotózásra a darabokat. Amennyiben a meglévő kínálatban nem találunk az elképzeléseknek megfelelő ruhákat, partnereink révén lehetőség van a kívánt öltözék(ek) elkészíttetésére.

3. A fotózás napja

A megbeszélt időpontban találkozunk a helyszínen, ahol a szakemberek elkészítik a sminked és a frizurád. Ebben a több mint egyórás intervallumban nemcsak testileg, lelkileg is segítjük a hangolódásod a fotózásra. Mindeközben a bekészített ruhák és kiegészítők közül kiválasztjuk azokat, amik a legjobban illenek hozzád, amikben jól érzed magad.

A fotózás során tapasztalt szakemberektől végig kapsz instrukciókat, hogyan pózolj, így akkor sem kell aggódnod, ha ez az első fotózásod.

4. A képek kiválasztása

A fotózás után 3 napon belül egy jelszóval védett, online galériából választhatod ki azokat a fotókat, amiket digitálisan és/vagy nyomtatott formában (portfólió doboz, művészi nyomat) szeretnél megrendelni. 

5. A fotók kidolgozása

A kiválasztott a fotókat, digitális formában 10 munkanapon belül megkapod. A nyomtatott termékek elkészítési ideje kb. 4 hét (terméktől és szezontól függően változhat).

Együttműködő partnerek

Fotózásainkon tapasztalt kollégákkal dolgozunk együtt, mindig az adott koncepcióhoz kiválasztva a sminkest és a fodrászt. Az öltözékeket elsődlegesen kortárs, magyar tervezők szalonjából állítjuk össze. Amennyiben a meglévő kínálatban nem találunk az elképzeléseknek megfelelő ruhákat, partnereink révén lehetőség van a kívánt öltözék(ek) elkészíttetésére.

VÉLEMÉNYEK

edit4.jpg

Edit

Kineziológus

"Köszönöm és Hála. Te olyan dolgot hoztál ki belőlem, amit még most sem nagyon tudok elhinni. Pedig ott voltam, átéltem, és nagy élmény volt.

Varázsló vagy a szó jó értelmében, Henivel együtt. Kívánom, hogy ez a "varázspálca" még sok mindenkinek ilyen örömet szerezzen, mint nekem."

cimlap_elmeny_fotozas_couture_portre_1.j

Vivien

A Magyar Állami Operaház balerinája

"Annak ellenére, hogy komfortzónán kívüli élmény, egy másodpercig sem érzi magát feszélyezve vagy kényelmetlenül az ember. Szerintem magabiztosságot és boldogságot ad. Olyan ez, akár egyfajta terápia."

cimlap_elmeny_fotozas_couture_portre_22.

Annavirág

Joghallgató

Ahogy a képek is megmaradnak, a fotózás is egy életre szóló élmény. Ha az ember szereti és egyáltalán hajlandó megismerni saját magát, az a legnagyobb ajándék, amit magunknak adhatunk ebben az életben.

címlap_elmenyfotozas_iustitia

Beáta

Jogász

"Régi, bakancslistás álmom valósulhatott meg azzal, hogy egy véletlen folytán férjem rátalált egy szuper csapatra, amelynek tagjai maximálisan profin valósították meg elképzelésemet, és egyben ars poeticámat.
Az előkészületek, a kellékek beszerzése, a ruha kiválasztása, megvarratása (próbákkal!!!), a smink és frizura, végül a fotózás, ahol 5 órán keresztül úgy lehettem a középpontban, ahogy eddig soha, mind-mind olyan élmény volt számomra, amellyel feldobhattam a szürke hétköznapokat, elfelejthettem a munka okozta stresszt, egyúttal magamat is meglepve kiléphettem saját komfortzónámból.”