RÓLUNK

Hármunk közös szenvedélye az alkotás és a női szépség kiemelése. Divatfotózásokon kezdtünk együtt dolgozni és ezt a tapasztalatot visszük tovább női portréfotózásainkba. 

Ösztönös érzékkel azonnal ráhangolódunk az ügyfeleinkre és olyan biztonságos közeget teremtünk, amelyben valóban meg tudod élni a legszebb éned.

Fotózásainkon garantált önbizalom-növelő, jó hangulatú, feltöltő élményben lesz részed. 

What Clients Are Saying

Szolgáltatásaink

Fotózási szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy bármilyen élethelyzetben van szükséged új képekre, vagy egy igazi, önbizalom-növelő, jóhangulatú, feltöltő élményre vágysz, nálunk megtaláld.


Professzionális üzleti fotózásunkat azoknak ajánljuk, akik számára fontos a személyes brandjük kommunikációja, vállalkozásuk van, illetve karrierépítésben, váltásban gondolkodnak.


Címlap élményfotózásunk az álmok megvalósításáról szól. Azoknak ajánljuk, akik a mindennapok szürkeségéből kitörve szeretnének megélni egy csodanapot, amikor minden róluk szól. Azoknak, akik gyerekkoruk óta vágyakozva nézegetik a női magazinok és divatlapok látványos címlapjait, és azoknak is, akik a nőiességük megélését kihívásnak tekintik, vagy éppen még tanulják.

A Couture portré fotózási élményt a régi idők képeinek értéke ihlette. Azoknak ajánljuk, akik nosztalgiával emlékeznek a nagyszülők otthonaira, ahol a falakat a családtagok szépen komponált képei díszítették és szeretnék ezt az értéket az életükbe visszahozni.


Bármelyik szolgáltatásunkat is választod, divatfotózásokon nagy tapasztalatot szerzett, professzionális csapatunkkal a legcsodásabb formád, a legszebb éned mutatjuk meg. Amellett hogy örök emlékű, szépséges fotókkal gazdagodsz, exkluzív, önbizalom-növelő, feltöltő élményben lesz részed. 

LÉGY MODELL EGY NAPRA!

*
A fotózás menete

1. Megbeszélés, szervezés

A fotózás előtt átbeszéljük, hogy milyen stílusú fotókon szeretnéd viszontlátni magad. Kitérünk az öltözékekre, a sminkre, a frizurára és a helyszínre, hogy álmaid fotózása tökéletesen összeálljon. 

2. A fotózás napja

A megbeszélt időpontban találkozunk a helyszínen, ahol a profi szakemberek elkészítik a sminked és a frizurád. Mindeközben a bekészített ruhák közül kiválasztjuk azokat, amik a legjobban illenek hozzád.

A fotózás során végig kapsz instrukciókat, hogyan pózolj, így akkor sem kell aggódnod, ha ez az első fotózásod.

3. A képek kiválasztása

A fotózás után 3 napon belül egy jelszóval védett, online galériából választhatod ki azokat a fotókat, amiket digitálisan és/vagy nyomtatott formában (portfólió doboz, művészi nyomat) szeretnél megrendelni. 

4. A fotók kidolgozása

A kiválasztott a fotókat, digitális formában 10 munkanapon belül megkapod. A nyomtatott termékek elkészítési ideje kb. 4 hét (terméktől és szezontól függően változhat).

portréművész, high-end retusőr

Nerpel Nikoletta

A fényképezés számomra kreatív alkotás. Nem csupán a pillanat megörökítéséről szól, hanem annak létrehozásáról is. Fontos számomra a személyes kapcsolat, szeretek közösen álmodni, tervezni a megrendelővel. Úgy gondolom, hogy egy jó fotó időtálló és hatalmas értéke van, hiszen rohan az idő, de a fénykép képes megőrizni a pillanatot az eljövendő nemzedékeknek.

https://nerpelfoto.hu

arculati tanácsadó, coach

Vanyovszki Mária

Vallom, hogy az öltözékünk elsődleges kommunikációs eszközünk. A külső megjelenés azonban nemcsak abban meghatározó, hogy mások mit gondolnak rólunk, hanem hogy mi hogyan érezzük magunkat benne. Az öltözékek összeállításánál ezért fontos szempontom, hogy a modellünk ne csak szépnek lássa a ruhákat, de örömmel viselje és jól érezze magát benne.

http://vanyovszkimaria.hu

Makeup Artist - szépségtanácsadó

Gercosz Henriett

Célom a szépség, harmónia mesterien kifinomult egységének létrehozása a női arcokon. Ez a szakma egyszerre kihívás, mely nagyfokú bátorságot és alázatot kíván, másrészt kreativitást, művészi érzékenységet, lelki nyitottságot követelő szegmens. Sminkelés közben törekszem a tökéletes élmény megteremtésére is.

http://www.hgmakeupartist.com/

VÉLEMÉNYEK

edit4.jpg

Edit

Kineziológus

"Köszönöm és Hála. Te olyan dolgot hoztál ki belőlem, amit még most sem nagyon tudok elhinni. Pedig ott voltam, átéltem, és nagy élmény volt.

Varázsló vagy a szó jó értelmében, Henivel együtt. Kívánom, hogy ez a "varázspálca" még sok mindenkinek ilyen örömet szerezzen, mint nekem."

cimlap_elmeny_fotozas_couture_portre_1.j

Vivien

A Magyar Állami Operaház balerinája

"Annak ellenére, hogy komfortzónán kívüli élmény, egy másodpercig sem érzi magát feszélyezve vagy kényelmetlenül az ember. Szerintem magabiztosságot és boldogságot ad. Olyan ez, akár egyfajta terápia."

cimlap_elmeny_fotozas_couture_portre_22.

Annavirág

Joghallgató

Ahogy a képek is megmaradnak, a fotózás is egy életre szóló élmény. Ha az ember szereti és egyáltalán hajlandó megismerni saját magát, az a legnagyobb ajándék, amit magunknak adhatunk ebben az életben.

címlap_elmenyfotozas_iustitia

Beáta

Jogász

"Régi, bakancslistás álmom valósulhatott meg azzal, hogy egy véletlen folytán férjem rátalált egy szuper csapatra, amelynek tagjai maximálisan profin valósították meg elképzelésemet, és egyben ars poeticámat.
Az előkészületek, a kellékek beszerzése, a ruha kiválasztása, megvarratása (próbákkal!!!), a smink és frizura, végül a fotózás, ahol 5 órán keresztül úgy lehettem a középpontban, ahogy eddig soha, mind-mind olyan élmény volt számomra, amellyel feldobhattam a szürke hétköznapokat, elfelejthettem a munka okozta stresszt, egyúttal magamat is meglepve kiléphettem saját komfortzónámból.”