top of page

Karácsonyi hangulatú anya-lánya élményfotózás

Frissítve: jan. 2.

Dorina és kislánya, Emma élményfotózásának második részében az adventi várakozást idéző lila hangulatot a karácsony esték finom eleganciája váltotta fel.

Dilemmákkal terhelt időket élünk, amikor az ünnepek örömét megnehezíti az aggódás, kivel töltsünk időt, kivel nem. A lelket melengető közös élmények megélése extra erőfeszítéseket kíván, melyhez a digitális tér van nagy segítségünkre: online beszélgetések, emailben küldött üzenetek, képeslapok, elegáns, ünnepi ruhákban készített fotók. A mai blogbejegyzésben egy ilyen anyagot mutatunk be nektek.

Dorinával pár héttel a fotózás előtt kezdtük el az egyeztetéseket. Mivel ismerte már a munkáinkat, ránk bízta a koncepciót, egyedül a kislánya ruhái adtak egy kiindulási alapot. A második szetthez ezt a sötétkéket választottam Emma ruhái közül, amihez tökéletesen passzolt a Sentiments Couture különleges mintázatú, elegáns ingruhája. A kiegészítőként használt lila bőröv finoman utal a karácsonyt megelőző várakozás időszakára.

A márka tervezője, Joó Beatrix műhelyében minden darab egyedileg, kézzel készül. Ez a ruha az őszi digitális divatheteken, a Festetics Palotában debütált. Fotósunknak, Nikinek az egész kollekció azonnal beindította a fantáziáját; így közös öröm volt, hogy a divathetek után elsőként dolgozhattunk ezekkel a darabokkal.

Sminkesünk, Heni a ruha színeit figyelembe véve álmodta és alkotta meg Dorina sminkjét.

A fotózáson tudatosan nem használtuk az ilyenkor megszokott karácsonyi dekorációt. Úgy éreztük, hogy a hangulatot nem az, sokkal inkább a csapat közös élménye adja meg. Így is lett.


Anya és lánya csodás összhangja igazi ünnepi hangulatot varázsolt a képekre.

Fotó: Nerpel Nikoletta

Smink: Gercosz Henriett

Styling: Vanyovszki Mária

Ruha: Sentiments Couture

Ha szeretnél magadról ilyen csodás képeket, a Couture Portré élményfotózás csapata rendelkezésedre áll.

Írj nekünk a legymodellegynapra@gmail.com címre!

Szeretteidet pedig lepd meg karácsonyra egy élményfotózás ajándékutalvánnyal!
58 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page