top of page

„Hihetetlen volt, hogy mindenki az én kívánságaimat lesi” - Interjú Fülöp Annával

Frissítve: jan. 2.

Anna nem járt korábban profi fotózáson. Az élményt 18. szülinapjára kapta a nagymamájától, aki az interneten talált rá a Couture Élményfotózás csapatára. A műterembe édesanyja kísérte el, aki maga is meglepődött, ahogy a változatos szettekben a lánya egyre csak nyílt, és modelleket megszégyenítő profizmussal, fáradhatatlanul pózolt a kamera előtt.


A kérdéseket Anna írásban kapta és válaszolta meg.


Mit vártál az élményfotózástól?

Igazából nagyon izgultam előző nap este, mert bár imádom, amikor a legjobb barátnőmmel megyünk fotózni, de ez azért egy profibb környezet volt, szakemberekkel, és nem tudtam, hogy meg tudok-e nyílni és ugyanolyan természetesen mozogni a kamera előtt, mint itthon.

Mit jelent számodra az öltözködés?

Egyfajta önkifejezést. Szerintem egy emberről elég sokat elárul a stílusa.Milyennek mondanád a stílusod?

Főként a letisztult, egyszerűbb ruhákat szeretem. A hétköznapokban általában sportosan és elegánsan öltözködöm. Viszont valami kis újdonságot mindig csempészek a szettekbe. A fülbevaló például nálam elengedhetetlen, legyen szó akár egy egyszerű ezüst fülbevalóról, vagy egy kicsit vadabb, lógósabbról.

Hogyan változott ez a fotózás után?

Előtte nagyon kevés színt hordtam, főként feketét, mert az mindenhez megy és egyszerű. A fotózáson viszont alkalmam volt egy csomó olyan színt viselni, amit magamtól nem vettem volna meg egy boltban. Azóta igyekszem színeket csempészni az outfitekbe, amiket hordok, de a fülbevalók azóta is maradtak.

Hogyan élted meg ez előzetes egyeztetéseket?

Nagyon jó élmény volt. Nagyon kedves volt az egész csapat. Bár az elején meg voltam szeppenve, egy idő után úgy éreztem, hogy fel tudtam oldódni.

Milyen érzéseid voltak a fotózást megelőző készületek alatt?

Először elmentünk a Navona szalonba, ami mesés volt. Addig csak az Instagram storykban láttam, hogy a modellek mennek ruhapróbára, és elképesztő volt, hogy én is átélhettem ezt az egészet. A pláne az volt, hogy a szalon falán Mihalik Enikőnek az egyik címlapja volt kirakva. Ő azért egy nagy kedvencem.A fotózás napján először nagyon fura volt, hogy mindenki az én kívánságaimat lesi.

Milyen élmény volt a fotózás?

Iszonyat jó. Valahogy eddig sosem volt olyan elfoglaltság, amire azt mondtam volna, vagy akár a környezetem, hogy na ebben nagyon tehetséges vagy. Most pedig úgy érzem, a fotózásban megtaláltam.

Mit élveztél legjobban a modellkedésben?

Az egészet! A stúdiót a fényeket, a ruhákat, az embereket. Egyszóval a hangulatot.

Mit szeretsz jobban, ha instruálnak, hogyan pózolj, mozogj, vagy ha magadtól állhatsz be?

Az elején szerintem kell egy kis löket, amíg úgy belejövök, megszokom a környezetet, de utána valahogy ösztönösen jönnek a pózok.Van olyan rész a modellkedésben, amit nem kedvelsz?

Azt, amikor vége van a fotózásnak. Bár aznap, a végére már elég fáradt voltam, másnap újra szerettem volna menni, és ez a mai napig így van.

Milyen érzés viszontlátni magad a képeken?

Nagyon szokatlan.


Olyan szépnek láttam magam, hogy volt, hogy percenként megnyitottam a képeket, hogy ez tényleg én vagyok? Komolyan, nem hittem el.

Mit viszel az élményből tovább?

Azt, hogy kicsit legyek nyitottabb az újdonságok felé, mert néha hajlamos vagyok csak a komfortzónámon belül mozogni.

Mely életterületeidre lett ez hatással?

Hmm jó kérdés... Igazából így a napi rutinomra hatott. Eddig is kikészítettem a ruhámat este, hogy mit vegyek fel másnap, de most egy picivel több időt fordítok erre, hogy megpróbáljak színesebben öltözködni.

Hol szeretnél tartani 5 év múlva?

Nos… 5 év múlva 23 éves leszek. Még most van egy évem a gimnáziumból, szóval 2026-ra szeretnék végezni az egyetemmel és elkezdeni dolgozni.

Hogyan ajánlanád másoknak az élményfotózást?

Ha imádsz öltözködni és szeretsz a kamera előtt mozogni akkor ez a te napod lesz!

_______


Annának köszönjük az interjút és hogy a fotózáshoz csapatunkat választotta. A képei annyira jól sikerültek, hogy egy nemzetközi magazinban is megjelentek.


_____


Ha szeretnéd te is megélni, milyen egy profi stábbal fotózni, írj nekünk a Couture Élményfotózásra!

Az élményfotózás tökéletes ajándéknak, ill. önbizalom-növelő egyéni, vagy barátnős programnak is.


Éljétek át az élményt, amikor egy profi stábbal modellként tündökölhettek!

___

Fotók: Nerpel Nikoletta - Smink: Gercosz Henriett - Haj: Krucsó Tamás - Styling: Vanyovszki Mária Öltözékek: Navona FashionAnna első szettje:


Anna második szettje:


Anna bónusz szettjei:


68 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page