top of page

„Egy csodaszép, magabiztos dívát láttam vissza a képeken” - Interjú Szabó Judittal

Frissítve: jan. 2.

"Nagyon magam alatt voltam, amikor találkoztam a nyereményjátékotokkal." - kezdte vallomását Szabó Judit, aki a Couture Élményfotózás őszi nyereményjátékán vett részt, tavaly. A vezető beosztásban dolgozó édesanya élete egyik nehéz szakaszában talált ránk és nyerte meg a kiírást, hogy ingyen kipróbálhassa, milyen megélni azt, amikor úgy fotózzák, mint a legnagyobb sztárokat.Judit két gyermek édesanyja és az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. okmánykoordinációs és okmányellátó vezetőjeként dolgozik.


A kérdéseket írásban kapta és válaszolta meg.


Hogyan találtál ránk?

Pontosan nem is emlékszem… Talán egyszer egy Facebookon megjelent cikk alapján jutottam el a Couture Élményfotózás oldalára, amit elkezdtem követni, mert megtetszett benne az, hogy kitűnik a sok „tömeggyártott” fotós oldal közül.


Miért volt fontos számodra jelentkezni az élményfotózás nyereményjátékunkra?

Kijelenthetem, hogy számtalan nyereményjátékban vettem részt életem során, viszont talán egy- két gumicukron, illetve mozijegyen kívül semmi egyebet nem nyertem.


Amikor találkoztam a nyereményjátékotokkal, nagyon magam alatt voltam. Elváltam, közeledett a születésnapom, a karácsony, plusz a méhnyakrák műtétem utáni szűrővizsgálataim utolsó időpontja, és egyedül voltam. Teljesen megsemmisültem, nem éreztem jól magam lelkileg, mely ki is ült a külsőmre és a viselkedésemre.

Amikor megláttam a nyereményjáték hirdetését, azt gondoltam, milyen jó lenne megnyerni. Mert ha én lennék a szerencsés, akkor egy profi csapat elő tudná hozni azt, amire mindig is vágytam.


Igaz, csak pár óra erejéig, de kiléphetek a mindennapi mókuskerékből, az anyaság terheiből és igazi nőként, igazi dívaként láthatom vissza magam.


Évek, évtizedek múltán elővehetem a képeket és mutogathatom a gyermekeimnek, az unokáimnak, hogy igen egyszer voltam ilyen szép, csinos és igazi nő.


Sokat jelent számomra ez a fotózás, hiszen mindig emlékeztet arra, hogy a sok rossz sem tudott megtörni, hanem ellenkezőleg: megerősített.Mit éreztél, amikor megtudtad, hogy téged választottunk?

Ha az emlékezetem nem csal, a nyereményjáték kihirdetésének a dátuma 2020.december 23. volt.

Éppen a konyhában tettem-vettem a szokásos anyai teendőmet, amikor „megcsippant” a telefonom.

Először nem is rohantam, gondoltam, ráérek megnézni, miről is kaptam értesítést. Amikor megláttam, hogy az általatok kihirdetett nyereményjáték szerencsés nyertese én lettem, szó szerint ugráltam örömömben. A gyerekeimnek újságoltam el rögtön… Nem is igazán értették, minek lehet ennyire örülni. Majd jöttek a barátaim, a családtagjaim. Előtte ott búslakodtam, hogy számomra nem lesz ajándék a karácsonyfa alatt. Ennek tudatában viszont már örömmel mondtam, hogy egy csodaszép ajándék mégis kerül számomra a fa alá.Voltál korábban profi fotózáson?

Még nem voltam.

Milyen volt velünk fotózni?

Imádtam minden pillanatát. Nagyon élveztem, hogy abban a pár órában minden körülöttem forog.

Érdekes, hogy én nem tartom magam fotogénnek, és mindig is van bennem egyfajta idegesség, amikor rám irányul akár a telefon kamerájának a lencséje, akár egy fényképezőgépének.

De veletek teljesen más volt.


Ahogy instruáltatok, ahogy bátorítottatok, az teljesen elfeledtette velem, hogy itt feszengeni kellene.

Fel sem tűntek az utcán elhaladó, érdeklődő tekintetek.Hogyan élted meg az előzetes egyeztetéseket?

Pozitívan éltem át az előzetes egyeztetéseteket, mivel - tényleg - egy szóval jellemezhetem az egész csapatot, ami nem más, mint a profizmus. A járványra való tekintettel ugye online tudtuk tartani a kapcsolatot, de ez sem okozott problémát számotokra. Ugyanolyan készségesek voltatok, mint élőben.


Imádtam az ötleteiteket, tényleg minden ötlet annyira tökéletes volt, hogy nem is akartam, de nem is tudtam volna belekötni semmibe sem.
Milyen érzéseid voltak a fotózás előtti készületek alatt? Ruhák válogatása, smink, haj…

Fantasztikus élmény volt. Ott már azért jelen volt az izgulás, hogy mégis milyen lesz az, amikor egy régi álom megvalósul.


Mária, annyira csodaszép ruhákat válogatott ki, teljes bizalommal voltam felé. Heni is elkápráztató sminkkel ruházott fel: egy Sarah Jessica Parker által közkedvelt füstös sminkkel. Először fura volt látni magamon, mivel én a mindennapokban egy egyszerű, letisztult természetes sminket használok. De amennyire szokatlan volt, annyira tetszett is.

Milyen élmény volt az utcai fotózás?

Először érdekes, mivel korábban nem volt még ilyenben részem, de a kezdeti bizonytalanság, félelem, izgulás, komfort hiánya hamar elillant.

Az első pár fénykép elkészülése után egyre magabiztosabban álltam a Niki kamerája előtt.

Mit élveztél a legjobban a modellkedésben?

A figyelmet. Azt a másságot, amit ebben az esetben nyújtott az egész „szerep”.


Megérezhettem, ahogy egy igazán csinos, megnyerő szerepben létezek. Ez az életérzés ezáltal előhozta bennem az elrejtett önbizalmamat.


Mit szeretsz jobban, ha instruálnak, hogyan pózolj, mozogj, vagy ha magadtól állhatsz be?

Mivel ez volt az első profi fotózásom, ezért első körben jobban szerettem azt, hogy instruáltatok szinte végig a fotózás folyamán. Persze a végére már volt egy-két saját meglátásom is, (mint pl. robogó visszapillantó tükrében való sminkelésről készült kép).Van olyan rész a modellkedésben, amit nem kedvelsz?

Erre a kérdésre nem is tudom, mi lehetne a megfelelő válasz.


Milyen érzés viszontlátni magad a képeken?

Fantasztikus volt viszontlátni magam a képeken. Olyan érzésem volt, mintha nem is én lettem volna rajtuk. Egy csodaszép, magabiztos díva tekintett vissza és nem a hétköznapi nő, aki mindennapi mókuskerékét hajtja.Mit viszel az élményből tovább?

Örök emléket. És ezért mindig is hálás leszek a Couture Élményfotózás csapatának.


Milyen életterületeidre lett ez hatással?

Az önértékelésemre volt leginkább hatással.


Hol szeretnél tartani öt év múlva?

Öt év múlva 17 éves lesz a lányom és 13 éves a fiam. Remélem a kamaszkor zökkenőmentesen fog lezajlani... Szeretnék ekkorra egy boldog párkapcsolatban is élni, mely a szeretetről és a harmóniáról szól és egy igazi család fogalmát testesíti meg.


Mivel egy egészen karakán, magabiztos, céltudatos embernek tartom magam, azt gondolom, hogy öt év múlva is vezető pozícióban fogok dolgozni. Azt, hogy milyen területen, nem fogalmazódott meg, csak tudjak kiteljesedni benne.


Szeretnék minden nap hazatérni a csodaszép kerttel díszített házamba, ahol a családommal egy kellemes üdítő vagy kávé elfogyasztása mellett, jó hangulatban megosztjuk az adott napi történéseket.

Hogyan ajánlanád másoknak az élményfotózást?

Mindenkinek ajánlanám, mert fantasztikus élmény volt.

Modellkedni sosem vágytam és általában nem is szeretem, ha fotóznak, mert örök elégedetlen vagyok, amikor viszontlátom magam a képeken.


Itt viszont boldogsággal töltött el, hogy egy profi csapattal dolgozhattam együtt, akik ki tudták hozni belőlem a legjobbat.

Bátran ajánlom mindenkinek a Couture Élményfotózás csapatát, aki ugyanúgy, mint én nem hiszi el saját magáról, hogyan tündökölhet úgy, mint egy igazi modell. Mert ez a profi csapat minden egyes tagja egy varázsló, bizony elő tudják hozni mindenkiből a benne rejlő szépséget.

_______


Juditnak köszönjük az interjút és hogy bízott csapatunkban!

_____


Ha szeretnéd te is megélni, milyen egy profi stábbal fotózni, írj nekünk a Couture Élményfotózásra!

Az élményfotózás tökéletes ajándéknak, ill. önbizalom-növelő egyéni, vagy barátnős programnak is.

Éljétek át az élményt, amikor egy profi stábbal modellként tündökölhettek!

___


Fotók: Nerpel Nikoletta - Smink és haj: Gercosz Henriett - Styling: Vanyovszki Mária


Öltözékek: ViktoriaVarga Budapest és OrovicaWerkvideó:


108 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page