top of page

„Egy új élet kezdete” – Interjú Katával, a Coaching a Konyhában alapítójával

Frissítve: jan. 2.

Balogh Kata vallja, hogy a jó beszélgetések mindig a konyhában kezdődnek. Az anyaként, vállalkozóként és emberként nagy élettapasztalatot szerzett coach csapatunkat tisztelte meg azzal, hogy új weboldalához és közösségi média felületeihez az üzleti fotókat elkészítsük. A vele való közös munkában megmutatta, hogy egy konyhában nemcsak ízletes ételek, jó beszélgetések, hanem páratlan arculati képek is születhetnek. Szakmai és emberi hitelessége sugárzik a fotókról, pedig – saját bevallása szerint – nincs hozzászokva a kamerákhoz.

Mikor készültek rólad profi fotók utoljára?

Körülbelül másfél éve egy kedves fotós barátom csinált néhány képet, de azokon a fotókon nagyon nem tetszettem magamnak.


Mi alapján választottad csapatunkat?

Máriával való szakmai ismeretségünkkel indult, ő osztott meg bejegyzéseket üzleti fotózásaikról és a Couture Élményfotózás oldalról, ami nagyon tetszett. Megnéztem Niki munkáit is, és nem volt kérdés, hogy csak ti csinálhatjátok a fotóimat.


Egytől tízes skálán mennyire izgultál a fotózás előtt?

Tíz.

Hogy élted meg, amikor négyen megérkeztünk a nagy bőröndökkel, táskákkal és elkezdtük belakni az otthonod?

Furcsa volt, azt hittem odaköltöztök :D Izgultam, hogy mennyire lesz jó a helyszín, mennyire van rendben a ház, mi fog történni... Ismeretlen volt a helyzet.


Hogy érezted magad a smink és a haj készítése alatt?

Fokozatosan oldódott a pánikom.

Annyira kedvesek voltak a lányok, úgy bántak velem, mint egy sztárral, és mire elkészültek, el is hittem, hogy az vagyok!

Hogy élted meg az öltöztetéseket?

Különleges élmény, amikor azt érzed, kényeztetnek, törődnek veled. Szerintem a menyasszonyi ruhámat adták rám utoljára.


Hogy érezted magad a fotózás alatt?

Egyre jobban, ahogy el tudtam fogadni a helyzetet, és felfogtam, hogy tényleg profi kezekben vagyok, és hogy most minden rólam szól.

A beállítások és az öltözékek közül melyik a kedvenced?

Mindet kedvelem, nagyon jók a színek, mind illik hozzám. Az igazi kedvenc az a kép, amit Niki először átküldött. Nagyon tetszett és meglepett, hogy ilyennek láttatok.


El sem akartam hinni, hogy ez is én vagyok!

Mit élveztél legjobban, a folyamatban?

Nagyon profi csapat vagytok, minden úgy történt ahogy előre megbeszéltük. Végig azt éreztem, támogattok abban, hogy új, ismeretlen részeimet fedezzem fel.


Milyen érzés volt megkapni a fotókat?

Nagyon izgalmas, mint egy türelmetlen kisgyerek úgy vártam a fotókat, és amikor megkaptam őket, hatalmas öröm volt bennem.

Napokig a föld fölött jártam.

Mit adott neked a fotózás?

Régi, jól titkolt vágyam valósult meg, hogy olyan szakértő stábra bízzam magam, akik kihozzák belőlem a lehető legjobb megjelenést, sminkkel frizurával, öltözettel, fotókkal! A végeredmény rengeteg önbizalmat adott, bátorságot és más nézőpontot önmagamról.


Egy új élet kezdetét is jelentette, hisz ezekkel a fotókkal indítottam el az új vállalkozásomat és mutattam meg magam a nagyvilág előtt.


Ajánlanád másoknak is a csapatunkat?

Mindenkinek receptre írnám fel a Couture Élményfotózás profi, szuper csapatát! Nagyon hozzáértő, szakmailag felkészült, lelkes, örömből, szeretettel dolgozó profi csapat vagytok.


Végig azt éreztem, az a legfontosabb nektek, hogy a legjobb, legtermészetesebb valóságot hozzátok ki belőlem.


Attól vagytok még különlegesebbek számomra, hogy őszinte, segítő szándékkal kísértetek tovább a fotózás után is:

„Bedobtatok a köztudatba” nem kis reklámot csinálva ezzel nekem.

Mindenkinek jó szívvel, sok szeretettel ajánlom a közös munkát veletek, mert igazi érték, önbizalom növelő bomba a csapatotokkal dolgozni! Köszönöm!


Mi köszönjük, hogy velünk fotóztál! ❤️

https://www.coutureportre.hu/

_______

Fotó: Nerpel Nikoletta

Smink: Gercosz Henriett

Styling: Vanyovszki Mária

Haj: Vereczkey Anikó

_______

Ha szeretnél magadról ilyen profi üzleti és arculati képeket, a Couture Portré élményfotózás csapata rendelkezésedre áll.

Írj nekünk a legymodellegynapra@gmail.com címre!

136 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page