top of page

Ünnepeld a szerelmet élményfotózással!

Frissítve: jan. 2.

Imádod a filmeket és a különleges fantáziavilágokat? Olyan Valentin napi élményre vágysz, amiben szerelmeddel hősökként tündökölhettek?

A kreatív páros fotózási élményszolgáltatásunkat napjaink nehézségei is ihlették. A járványhelyzet időszakos bezártságai és arctalan, maszkos mindennapjai között nagyobb szükségünk van a lelket melengető szépre, mint valaha. Különösen igaz ez a párokra, hiszen a folyamatosan változó szabályozások között a szerelmük ünneplése is bizonytalan és korlátok közé van szorítva.

Egy ilyen fantáziafotózás felszabadítja az elmét és a lelket, hogy korlátok nélkül élhessétek meg magatokat, egymást és a szerelmet.


Kreatív páros fotózásunkat nem csak Valentin napra ajánljuk!


Ha a szerelmed megörökítésében mindig is valami különlegesre vágytál; ha a hagyományos esküvői és jegyes fotóknál nem állsz meg; ha rajongója vagy egy korszaknak, egy filmnek, egy mesének, egy történetnek, vagy egyéb különleges fantáziavilágoknak, ez az élmény neked szól.

A kreatív páros fotózás egy olyan fantáziavilágba repít, amire mindig is vágytatok. Egy igazi különleges élmény, amit szerelmeddel együtt élhettek át. Tartalmas énidő, ami tényleg csak rólatok szól. Amikor minden és mindenki körülöttetek forog úgy, ahogy az a legnagyobb sztárokkal történik egy forgatás során.


Egy olyan nap, amikor professzionális sminkkel, frizurával és divatszakértő által gondosan válogatott öltözékekben élhetitek meg a legszebb, legmerészebb, legkülönlegesebb énetek.


Ajándékozzátok meg magatokat egy nappal, ami csak rólatok szól, és arról, ahogy profi csapatunk elrepít szerelmetek fantáziavilágába!


Írjatok nekünk a legymodellegynapra@gmail.com címre, és mi előkészítjük álmaitok fotózását!


________

Fotók: Nerpel Nikoletta

Smink: Gercosz Henriett

Styling: Vanyovszki Mária

Ruhák: Agnes Krivanics Design, Várhegyi Éva kalapszalon, Hecendorfer Fashion.48 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page