top of page

Öröm és feltöltődés minden fotózás – Élményinterjú Várhegyi Lucas Palmirával

Frissítve: jan. 2.

A Rising Star első szériájának nyerteseként országos ismertséget szerzett fiatal énekesnő sorra hódítja nemcsak a színpadokat, de a fotóstúdiókat is. Várhegyi Lucas Palmira szépsége, magabiztos fellépése, vidám személyisége azonnal megnyer mindenkit. A mások munkáját páratlan alázattal tisztelő Mirával mindig öröm együtt alkotni, így nem először állt a Couture Élményfotózás kamerái előtt.

Decemberben készített anyagunk apropóján kérdeztük az élményről.


Előadóként hozzá vagy szokva a kamerákhoz. Miben más élmény ez a színpadi produkciókhoz, vagy klipforgatásokhoz képest?

Teljesen mást élményt nyújt egy fotózás. Míg a színpadon önmagam vagyok és szórakoztatok, addig a fotózások során belebújhatok más karakterek bőrébe, melyek megformázása kisebb komolyságot igényelnek.


Nerpel Nikolettával többször fotóztál már. Melyik volt a kedvenc anyagod?

Mindegyik! Egyszerűen mindig újabb szintugrás minden fotózás. Mikor az ember azt hinné, ennél nem lehet jobb, akkor ő megmutatja, hogy milyen varázsvilág létezik benne, amibe a fotózás során betekintést nyerhet az ember. De ha választanom kéne, akkor a macskás egyiptomi fotózás.

Miért az?

Azért, mert kissé kiléphettem a komfortzónámból, hogy egy macskát kellett egyensúlyoznom a hátamon. Mindig is találkozni szerettem volna egy szfinx macskával, ami teljesült is Mangó személyében. De a smink, a kinézet, meg persze a végeredmény is csak tetézte a dolgot, amiért ez a fotózás örök élmény marad.


Mit ad neked a fotózás?

Élményt, feltöltődést, boldogságot, önismeretet.


Mit élvezel legjobban a modellkedésben?

Azt, hogy modellnek érezhetem magam arra a pár órára és hogy egy ilyen csodás kreatív csapattal dolgozhatom együtt.


Hogy érzed magad a smink alatt?

Imádom! Mindig ellazulok Heni kezei alatt, vagy éppen kibulizzuk magunkat az új slágerekre, és sokszor nehéz felkenni a rúzsom a sok nevetés közepette. Mindig boldogság, ha tudom, hogy ő fog sminkelni.


Az öltöztetés alatt?

Nagyon szeretem a ruhákat, a cipőket, a kiegészítőket. Mary pedig, olyan ruhakölteményekkel lepi meg az embert, amiben igazán hercegnőnek vagy amazonnak érezhettem magam. Ha lehetne, mindennap öltöztethetne :D

A fotózás alatt?

Csodás! Ahogy mondtam a fentebbiekben, mindig nagy élmény és megtiszteltetés, mikor Niki felkér egy újabb fotósorozathoz. Imádom, azokat a karaktereket, amiket megformálhatok neki. Mindig jó hangulat van és mindig szépnek érezhetem magam az ő kamerája előtt!


Mit szeretsz jobban, ha instruálnak, hogyan pózolj, mozogj, vagy ha magadtól állhatsz be?

Ha instruálnak. Tekintve, hogy nem vagyok gyakorlott modell, így pár mozdulat után kifogyok a lehetőségekből. De minden pózt próbálok elraktározni, hogy a következő fotózás során többet tudjak mutatni.


Más csapattal is dolgoztál. Mi volt a fő különbség, amikor velünk fotóztál más modellkedésekhez képest?

Dolgoztam igen. Minden fotós más légkört teremt meg a fotózások során. Mindig egy újabb karaktert látnak meg bennem, vagy más a kommunikációs és kreatív közlés módja a fotósnak vagy a csapatnak. Érdekes különböző látószögekkel és emberekkel találkozni.


Van olyan rész a modellkedésben, amit nem szeretsz?

Az átöltözés mások előtt. Tudom klisé, de nem nagyon vagyok megelégedve a testemmel, így amíg egy stylistnak természetes az emberi test látványa, számomra elég nagy bátorság kell ilyenkor.


Milyen érzés megkapni a fotókat?

Nagy izgatottság tölt el mindig, amikor Niki leírja, hogy ma küldöm a képeket :D

Nagyon jó a végeredményt megnézni és öröm, hogy egy újabb élménnyel gazdagodhattam.


Ajánlanád másoknak ezt az élményt?

Természetesen! Mindig öröm és feltöltődés minden fotózás. A ruhák, a sminkek, a hajak és a karakterek, amiket el lehet játszani leírhatatlanul jó élmény!

Ha tehetném minden héten mennék a Couture élményfotózás csapata, azaz Niki, Mary és Heni fotózására. Köszönöm még egyszer az élményt!

Mi köszönjük, hogy velünk fotóztál! ❤️Fotó: Nerpel Nikoletta

Smink: Gercosz Henriett

Styling: Vanyovszki Mária

Ruhák: Kiss Márk

_________

Ha szeretnél magadról ilyen csodás képeket, a Couture Portré élményfotózás csapata rendelkezésedre áll.

Írj nekünk a legymodellegynapra@gmail.com címre! És légy te is sztár egy napra!

59 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page