top of page

Élményfotózás vibráló színek kavalkádjában

Frissítve: jan. 2.

Rég dolgoztunk már ilyen vibráló színkavalkáddal, így mindannyian nagyon élveztük a Lucia által választott koncepciót.

Lucia jogász, családjától születésnapjára kapta az élményfotózást.


Egy ilyen ajándék nem csak az elkészülő, tizenkét darab, magazin igényű, látványos képről szól. Sőt! Az élményfotózás egy kivételes program azoknak, akik a mindennapok szürkeségéből szeretnének egy időre kilépni. Akik kíváncsiak rá, hogyan tudják megmutatni a legszebb énük, a legjobb formájuk.

Akik szeretnék megtapasztalni, mit hoz ki belőlük az, amikor egy profi csapat kezei közé kerülnek. Akik tudják, hogy jó néha kilépni a komfortzónából, és erre egy olyan önbizalom növelő programot választanak, ami az önismeretnek is új útjait indíthatja el.


Lucia húgával érkezett a fotózásra. Olyan igazi lányos programnak szánták azt a napot, amikor a jogász hölgy címlapmodellé változott.


Lucia, hosszú, egyenes hajából fodrászunk, Krucsó Tamás látványos göndör hajkoronát varázsolt. Mindeközben sminkesünk, Gercosz Heni divatmagazinok címlapsztárjait idéző, igéző tekintetet alkotott alkalmi modellünkre.

Ezt követte az öltözködés...


A hetekkel korábban elkezdődött egyeztetés alapján a három alapszín volt a kiindulás, amikre építve egészen különböző lookokat állított össze Vanyovszki Mária.


A ViktoriaVarga márka kínálatából került ki ez az izző vörös overál, a hozzá passzoló fülbevalóval együtt. Az öltözék nemcsak élményfotózások pózaihoz passzol, de különleges alkalmak és elegánsabb üzleti partyk megjelenéseként is tökéletes.

A napfényt hozó sárga alkalmi ruha Navona, azaz Megla Rózsa munkája. A fenntarthatóság jegyében zero waste, azaz anyagmaradék nélküli technikával készült egyedi ruha igazi vörös-szőnyeges viselet, amit akár a várva várt tengerparti nyaralásainkon is felvehetünk elegáns esti vonulásainkhoz.

A harmadik szetthez a Richard Alexander márka kínálatából választotta Mária a kék bodyt és a hozzá passzoló nadrágot. A másik két öltözék eleganciái után ez olyan laza, dögös zárást adott az egész napnak.

Nehezen tudtunk dönteni, hogy kinek melyik a kedvence.


A három különböző hangulathoz nagyban hozzájárul a hátterek és a pózok váltogatása. Nerpel Nikoletta mesterien játszott a lehetőségekkel.


Ami ugyanakkor mindennél fontosabb, hogy Lucia és az őt elkísért testvére nagyon jól érezték magukat az élményfotózáson.


_______

Fotó: Nerpel Nikoletta

Smink: Gercosz Henriett

Styling: Vanyovszki Mária

Haj: Krucsó Tamás

Ruhák: ViktoriaVarga, Navona és Richard Alexander

_______

Ha szeretnél magadról ilyen csodás képeket, a Couture Portré élményfotózás csapata rendelkezésedre áll.

Írj nekünk a legymodellegynapra@gmail.com címre!

87 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page