top of page

Élményfotózás az adventi várakozásban

Frissítve: jan. 2.

Az egzotikus szépségű édesanya, Dorina kislányával, a szöszi Emmával pózolt a Couture Portré csapata előtt.


A járványhelyzet időszakos bezártságai és arctalan, maszkos mindennapjai között nagyobb szükségünk van a lelket melengető szépre, mint valaha. Nincs színház, nincsenek koncertek, nincsenek események, ahova testünket és lelkünket díszbe öltöztethetnénk. Ezért is fontos az, hogy ezeket az élményeket magunknak teremtsük meg, akár otthon, ha kiöltözünk, akár egy fotózás kedvéért, amikor profi csapat sürög-forog körülöttünk, és az életre szóló élményt örök emlékű képekben is tovább visszük.

Dorinával pár héttel a fotózás előtt kezdtük el az egyeztetéseket. Mivel ismerte már a munkáinkat, teljesen ránk bízta a koncepciót. Egyedül a kislánya ruhái adtak egy kiindulási alapot.

Miután a kislányruhákról megkaptam a képeket, ezekből inspirálódva kezdtem a magyar tervezők aktuális kollekcióból keresni alkalmi ruhákat. Mivel Dorina abszolút modell alkat, rendkívül könnyű dolgom volt, hiszen bármelyik mintadarab tökéletesen állna rajta.


Valami különlegeset akartam, és élményfotózási csapatunk nevéhez igazodva hamar leszűkítettem a kört a Sentiments Couture darabjaira.


A márka tervezője, Joó Beatrix műhelyében minden darab egyedileg, kézzel készül. A legutóbbi divatheteken bemutatott kollekcióiból első körben nyolc darabot néztem ki, de ezekből volt, ami már közben elkelt, Los Angelesbe vitték, vagy hazai sztárok viselik. Ez a levendula viszont szerencsére itthon volt.

Nagyon kedves volt a lelkemnek különösen, mivel így az adventi várakozást ezzel a lilás hangulattal is megidézhettük. Fotósunk, Niki mindeközben kiválasztotta a stúdiót és elkezdte tervezni a fényeket és a hátteret. A csapat sminkese, Heni valahogy ösztönösen mindig ráérez a hangulatra. Most is ez történt, hogy mire átküldtük neki a részleteket a ruhákkal, a hátterekkel, a koncepcióval, kiderült, hogy amit fejben már megálmodott, tökéletesen illik mindahhoz, amivel haladtunk.


Így lett a budapesti édesanyából igazi világsztár!


Fotó: Nerpel Nikoletta

Smink: Gercosz Henriett

Styling: Vanyovszki Mária

Ruha: Sentiments Couture

Dorina hajdísze: amarnamHa szeretnél magadról ilyen csodás képeket, a Couture Portré élményfotózás csapata rendelkezésedre áll.

Írj nekünk a legymodellegynapra@gmail.com címre!

Szeretteidet pedig lepd meg karácsonyra egy élményfotózás ajándékutalvánnyal!60 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page