top of page

COUTURE PORTRÉ

Művészi, kreatív portréfotózás

Szereted a művészi portrékat és a festményeket? Vágytál már rá, hogy rólad is ilyen magas igényű képek készüljenek?

Couture portré fotózásunk az egyedi álmok, ötletek, víziók megvalósításáról szól. A fotózás elemeinek (helyszín, fények, smink, frizura, öltözékek) az összhangja egy időtálló, művészi alkotást eredményez, amelynek TE vagy a középpontjában. 

Jó helyen jársz, ha:

  • Van egy ötleted, egy koncepciód és egy kreatív csapatot keresel, aki segít mindezt megvalósítani. (Ha úgy érzed, hogy túl extrém az ötleted, nézd meg anyagunkat, amikor egy repülőgép szárnyán fotóztunk.)

  • Még nincs konkrét ötleted, de tetszenek a képeink és hasonlókat szeretnél.

  • Nagy tapasztalattal rendelkező, lelkes, közvetlen, barátságos csapatra akarod bízni magad a fotózás előtt és alatt.

  • Fontos számodra az igényes, magas minőségű munka.

Professzionális sminkes és fodrász szolgáltatásunkkal, valamint divatszakértőnk közreműködésével a legcsodásabb formád, a legszebb éned mutatjuk meg. Amellett hogy örök emlékű, szépséges fotókkal gazdagodsz, exkluzív, önbizalom-növelő, feltöltő élményben lesz részed.

A Couture portré fotózási élmény különlegessége, hogy megidézi a régi idők képeinek értékét, ami előhívott, papír formátumban él igazán. És így lesz a saját művészi portréd az otthonod egyik leglátványosabb dísze.

Készen állsz, hogy egy örökérvényű műalkotás modellje légy? 

LÉGY MODELL EGY NAPRA!

werk1.jpg
A fotózás menete

1. Megbeszélés, szervezés

A fotózás előtt átbeszéljük, milyen stílusú fotókon szeretnéd viszontlátni magad. Segítünk megfogalmazni az igényeid, a vágyaid. Kitérünk az öltözékekre, a sminkre, a frizurára és a helyszínre, hogy álmaid fotózása tökéletesen összeálljon. 

2. Az öltözékek összeállítása

Az öltözékeket elsődlegesen kortárs, magyar tervezők kínálatából állítjuk össze. Előzetesen online pontosítjuk az igényeket fotók alapján. Ezt követően személyesen is ellátogatunk a választott tervező szalonjába/showroomjába, ahol együtt kiválasztjuk a fotózásra a darabokat. Amennyiben a meglévő kínálatban nem találunk az elképzeléseknek megfelelő ruhákat, partnereink révén lehetőség van a kívánt öltözék(ek) elkészíttetésére.

3. A fotózás napja

A megbeszélt időpontban találkozunk a helyszínen, ahol a szakemberek elkészítik a sminked és a frizurád. Ebben a több mint egyórás intervallumban nemcsak testileg, lelkileg is segítjük a hangolódásod a fotózásra. Mindeközben a bekészített ruhák és kiegészítők közül kiválasztjuk azokat, amik a legjobban illenek hozzád, amikben jól érzed magad.

A fotózás során tapasztalt szakemberektől végig kapsz instrukciókat, hogyan pózolj, így akkor sem kell aggódnod, ha ez az első fotózásod.

4. A képek kiválasztása

A fotózás után 3 napon belül egy jelszóval védett, online galériából választhatod ki azokat a fotókat, amiket digitálisan és/vagy nyomtatott formában (portfólió doboz, művészi nyomat) szeretnél megrendelni. 

5. A fotók kidolgozása

A kiválasztott a fotókat, digitális formában 10 munkanapon belül megkapod. A nyomtatott termékek elkészítési ideje kb. 4 hét (terméktől és szezontól függően változhat).

Anchor 1

Mese & Mitológia

Ha kedvenc filmed főszereplője szeretnél lenni, vagy egy fotózás idejére szívesen visszautaznál az időben és magadra öltenéd kedvenc történelmi korszakod ruházatát, kiegészítőit, keress minket bátran és megvalósítjuk elképzeléseidet! 

Galéria

CSOMAGOK

couture_elmenyfotozascsomag5

SILVER

- Fotózás előtti konzultáció és tanácsadás 

- Teljeskörű szervezés az elképzelések alapján

- Igény szerint ruhapróba tervezői szalonban

- Egy-másfél óra smink és frizura előkészület

- 2 szett ruha divatszakértőnk által összeállítva

- 2 óra fotózás a választott helyszínen

- 8 db magas minőségben retusált fotó

190.000

couture_elmenyfotozascsomag6

GOLD

- Fotózás előtti konzultáció és tanácsadás 

- Teljeskörű szervezés az elképzelések alapján

- Igény szerint ruhapróba tervezői szalonban

- Egy-másfél óra smink és frizura előkészület

- 3 szett ruha divatszakértőnk által összeállítva

- 2,5 óra fotózás a választott helyszínen

- 12 db magas minőségben retusált fotó

245.000

couture_elmenyfotozascsomag4

DIAMOND

- Fotózás előtti konzultáció és tanácsadás 

- Teljeskörű szervezés az elképzelések alapján

- Igény szerint ruhapróba tervezői szalonban

- Egy-másfél óra smink és frizura előkészület (félidőben smink-és frizuraváltás) 

- 4 szett ruha divatszakértőnk által összeállítva

- 3,5 óra fotózás a választott helyszínen

- 20 db magas minőségben retusált fotó

- Fotódoboz, 20 db nyomtatott fotóval.

325.000

* A feltüntetett árak alanyi áfamentesek.
Az árak nem tartalmazzák a fotóstúdió bérleti díját, mely stúdiónként eltérő
. Amennyiben a fotózást egyéb helyszínen szeretnéd - kastély, luxushotel, botanikus kert, stb., a helyszínnel egyeztetünk és kérünk árajánlatot.
Az élményfotózást utalvány formájában ajándékba is adhatod. Megrendelés: legymodellegynapra@gmail.com.

Ha a modern divatmagazinok képi világa jobban vonz, divatmagazin hangulatú címlap élményfotózásunkat ajánljuk figyelmedbe. Amennyiben a vállalkozásod szeretnéd előbb fellendíteni, rendeld meg üzleti portré fotózási szolgáltatásunkat. 

VÉLEMÉNYEK

edit4.jpg

Edit

Kineziológus

"Köszönöm és Hála. Te olyan dolgot hoztál ki belőlem, amit még most sem nagyon tudok elhinni. Pedig ott voltam, átéltem, és nagy élmény volt.

Varázsló vagy a szó jó értelmében, Henivel együtt. Kívánom, hogy ez a "varázspálca" még sok mindenkinek ilyen örömet szerezzen, mint nekem."

cimlap_elmeny_fotozas_couture_portre_1.j

Vivien

A Magyar Állami Operaház balerinája

"Annak ellenére, hogy komfortzónán kívüli élmény, egy másodpercig sem érzi magát feszélyezve vagy kényelmetlenül az ember. Szerintem magabiztosságot és boldogságot ad. Olyan ez, akár egyfajta terápia."

cimlap_elmeny_fotozas_couture_portre_22.

Annavirág

Joghallgató

Ahogy a képek is megmaradnak, a fotózás is egy életre szóló élmény. Ha az ember szereti és egyáltalán hajlandó megismerni saját magát, az a legnagyobb ajándék, amit magunknak adhatunk ebben az életben.

címlap_elmenyfotozas_iustitia

Beáta

Jogász

"Régi, bakancslistás álmom valósulhatott meg azzal, hogy egy véletlen folytán férjem rátalált egy szuper csapatra, amelynek tagjai maximálisan profin valósították meg elképzelésemet, és egyben ars poeticámat.
Az előkészületek, a kellékek beszerzése, a ruha kiválasztása, megvarratása (próbákkal!!!), a smink és frizura, végül a fotózás, ahol 5 órán keresztül úgy lehettem a középpontban, ahogy eddig soha, mind-mind olyan élmény volt számomra, amellyel feldobhattam a szürke hétköznapokat, elfelejthettem a munka okozta stresszt, egyúttal magamat is meglepve kiléphettem saját komfortzónámból.”

Foglald le fotózásod!

Nerpel Nikoletta, fotográfus
legymodellegynapra@gmail.com  |  Tel: +3630 603 2796

  • Black Facebook Icon
  • Instagram
  • Pinterest
  • YouTube
bottom of page