top of page

COUTURE PORTRÉ

Művészi, kreatív portréfotózás

Szereted a művészi portrékat és a festményeket? Vágytál már rá, hogy rólad is ilyen magas igényű képek készüljenek?

Couture portré fotózásunk az egyedi álmok, ötletek, víziók megvalósításáról szól. A fotózás elemeinek (helyszín, fények, smink, frizura, öltözékek) az összhangja egy időtálló, művészi alkotást eredményez, amelynek TE vagy a középpontjában. 

Jó helyen jársz, ha:

  • Van egy ötleted, egy koncepciód és egy kreatív csapatot keresel, aki segít mindezt megvalósítani. (Ha úgy érzed, hogy túl extrém az ötleted, nézd meg anyagunkat, amikor egy repülőgép szárnyán fotóztunk.)

  • Még nincs konkrét ötleted, de tetszenek a képeink és hasonlókat szeretnél.

  • Nagy tapasztalattal rendelkező, lelkes, közvetlen, barátságos csapatra akarod bízni magad a fotózás előtt és alatt.

  • Fontos számodra az igényes, magas minőségű munka.

Professzionális sminkes és fodrász szolgáltatásunkkal, valamint divatszakértőnk közreműködésével a legcsodásabb formád, a legszebb éned mutatjuk meg. Amellett hogy örök emlékű, szépséges fotókkal gazdagodsz, exkluzív, önbizalom-növelő, feltöltő élményben lesz részed.

A Couture portré fotózási élmény különlegessége, hogy megidézi a régi idők képeinek értékét, ami előhívott, papír formátumban él igazán. És így lesz a saját művészi portréd az otthonod egyik leglátványosabb dísze.

Készen állsz, hogy egy örökérvényű műalkotás modellje légy? 

LÉGY MODELL EGY NAPRA!

werk1.jpg
A fotózás menete

1. Megbeszélés, szervezés

A fotózás előtt átbeszéljük, milyen stílusú fotókon szeretnéd viszontlátni magad. Segítünk megfogalmazni az igényeid, a vágyaid. Kitérünk az öltözékekre, a sminkre, a frizurára és a helyszínre, hogy álmaid fotózása tökéletesen összeálljon. 

2. Az öltözékek összeállítása

Az öltözékeket elsődlegesen kortárs, magyar tervezők kínálatából állítjuk össze. Előzetesen online pontosítjuk az igényeket fotók alapján. Ezt követően személyesen is ellátogatunk a választott tervező szalonjába/showroomjába, ahol együtt kiválasztjuk a fotózásra a darabokat. Amennyiben a meglévő kínálatban nem találunk az elképzeléseknek megfelelő ruhákat, partnereink révén lehetőség van a kívánt öltözék(ek) elkészíttetésére.

3. A fotózás napja

A megbeszélt időpontban találkozunk a helyszínen, ahol a szakemberek elkészítik a sminked és a frizurád. Ebben a több mint egyórás intervallumban nemcsak testileg, lelkileg is segítjük a hangolódásod a fotózásra. Mindeközben a bekészített ruhák és kiegészítők közül kiválasztjuk azokat, amik a legjobban illenek hozzád, amikben jól érzed magad.

A fotózás során tapasztalt szakemberektől végig kapsz instrukciókat, hogyan pózolj, így akkor sem kell aggódnod, ha ez az első fotózásod.

4. A képek kiválasztása

A fotózás után 3 napon belül egy jelszóval védett, online galériából választhatod ki azokat a fotókat, amiket digitálisan és/vagy nyomtatott formában (portfólió doboz, művészi nyomat) szeretnél megrendelni. 

5. A fotók kidolgozása

A kiválasztott a fotókat, digitális formában 10 munkanapon belül megkapod. A nyomtatott termékek elkészítési ideje kb. 4 hét (terméktől és szezontól függően változhat).

Anchor 1

Mese & Mitológia

Ha kedvenc filmed főszereplője szeretnél lenni, vagy egy fotózás idejére szívesen visszautaznál az időben és magadra öltenéd kedvenc történelmi korszakod ruházatát, kiegészítőit, keress minket bátran és megvalósítjuk elképzeléseidet! 

Galéria