top of page

KREATÍV PÁROS ÉLMÉNYFOTÓZÁS

Páros, esküvői és jegyesfotózás a fantázia világából

Imádod a filmeket és a különleges fantázia világokat? Olyan páros képekről álmodozol, amiken szerelmeddel hősökként tündököltök?


Kreatív páros fotózásunkat azoknak találtuk ki, akik maguk is különlegesek, és szerelmük megörökítésében is valami egészen különlegesre vágynak. Azoknak, akik a hagyományos esküvői és jegyes fotóknál nem állnak meg. Azoknak, akik rajongói egy korszaknak, egy filmnek, egy mesének, egy történetnek, vagy egyéb különleges fantáziavilágoknak és szívesen öltöznének ilyen szereplőknek.

A kreatív páros fotózás egy olyan fantáziavilágba repít, amire mindig is vágytatok. Egy igazi különleges élmény, amit szerelmeddel együtt élhettek át. Tartalmas énidő, ami tényleg csak rólatok szól. Amikor minden és mindenki körülöttetek forog úgy, ahogy az a legnagyobb sztárokkal történik egy forgatás során. Egy olyan nap, amikor professzionális sminkkel, frizurával és divatszakértő által gondosan válogatott öltözékekben élhetitek meg a legszebb, legmerészebb, legkülönlegesebb énetek.

Ajándékozzátok meg magatokat egy nappal, ami csak rólatok szól, és arról, ahogy profi csapatunk elrepít szerelmetek fantáziavilágába!

 

A kreatív páros fotózási élményszolgáltatásunkat napjaink nehézségei is ihlették. A járványhelyzet időszakos bezártságai és arctalan, maszkos mindennapjai között nagyobb szükségünk van a lelket melengető szépre, mint valaha. Különösen igaz ez a párokra, hiszen a folyamatosan változó szabályozások között a szerelmük ünneplése is bizonytalan és korlátok közé van szorítva.

 

Egy ilyen fantáziafotózás felszabadítja az elmét és a lelket, hogy korlátok nélkül élhessétek meg magatokat, egymást és a szerelmet.

 

Felkészültél, hogy megmutassuk, mire képes a szerelmetek?

LÉGY ÁLMAID HŐSE EGY NAPRA!

paros_couture_portre_fotozas8.jpg
A fotózás menete

1. Megbeszélés, szervezés

A fotózás előtt átbeszéljük, hogy milyen stílusú fotókon szeretnétek viszontlátni magatokat. Kitérünk az öltözékekre, a sminkre, a frizurára és a helyszínre, hogy álmaitok fotózása tökéletesen összeálljon. 

2. A fotózás napja

A megbeszélt időpontban találkozunk a helyszínen, ahol a profi szakemberek elkészítik a sminket és a frizurákat. A divatszakértővel közösen előre elkészített öltözékekbe bújva teljesen átlényegültök.

A fotózás során végig kaptok instrukciókat, hogyan pózoljatok, így akkor sem kell aggódnotok, ha ez az első fotózásotok.

3. A képek kiválasztása

A fotózás után 3 napon belül egy jelszóval védett, online galériából választhatjátok ki azokat a fotókat, amiket digitálisan és/vagy nyomtatott formában (portfólió doboz, művészi nyomat) szeretnétek megrendelni. 

4. A fotók kidolgozása

A kiválasztott a fotókat, digitális formában 10 munkanapon belül megkapod. A nyomtatott termékek elkészítési ideje kb. 4 hét (terméktől és szezontól függően változhat).

CSOMAGOK

paros_couture_portre_fotozas3.jpg

HATÁROK NÉLKÜL

- Fotózás előtti konzultáció & teljeskörű szervezés az elképzelésed alapján

- Professzionális smink és frizura

- Divatszakértő által összeállított tematikus styling, méretre alakított öltözékekkel, speciális ruhákkal, kiegészítőkkel.

- .... óra fotózás budapesti műteremben 

- 10 db magas minőségben retusált fotó

480.000 Ft

couture_elmenyfotozascsomag5

IDŐUTAZÁS

- Fotózás előtti konzultáció & teljeskörű szervezés az elképzelésed alapján

- Professzionális smink és frizura

- A kívánt korszakot idéző, méretre készített öltözék mindkét fél számára, az ősembertől, vagy éppen Ádám és Évától a barokkon át a 20. század ikonikus korszakaiig.

- ... óra fotózás budapesti műteremben

- 15 db magas minőségben retusált fotó

890.000 Ft

couture4.jpg

FANTÁZIAVILÁGOK

- Fotózás előtti konzultáció & teljeskörű szervezés az elképzelésed alapján

- Professzionális smink és frizura

- Kedvenc meséd, filmed, fantáziavilágod hőseinek öltözéke mindkettőtöknek a méretére szabva, kiegészítőkkel.

- 4 óra fotózás budapesti műteremben

- 20 db magas minőségben retusált fotó

- Fotódoboz, 20 db nyomtatott fotóval.

1.210.000 Ft

* A feltüntetett árak alanyi áfamentesek.
Az árak tartalmazzák a fotóstúdió bérleti díját a fotózás időtartamára (csomagonként eltérő). Amennyiben a fotózást egyéb helyszínen szeretnéd - kastély, luxushotel, botanikus kert, stb., egyéni árajánlatot adunk.

Az élményfotózást utalvány formájában ajándékba is adhatod. Megrendelés: legymodellegynapra@gmail.com.

Ha egyéni fotókat is szeretnél, ajánljuk figyelmedbe üzleti portré és címlapélmény fotózási szolgáltatásainkat. Amennyiben a műalkotások világa vonz, a festői igényű, couture portré élményfotózásunkat érdemes megnézned.

VÉLEMÉNYEK

edit4.jpg

Edit

Kineziológus

"Köszönöm és Hála. Te olyan dolgot hoztál ki belőlem, amit még most sem nagyon tudok elhinni. Pedig ott voltam, átéltem, és nagy élmény volt.

Varázsló vagy a szó jó értelmében, Henivel együtt. Kívánom, hogy ez a "varázspálca" még sok mindenkinek ilyen örömet szerezzen, mint nekem."

cimlap_elmeny_fotozas_couture_portre_1.j

Vivien

A Magyar Állami Operaház balerinája

"Annak ellenére, hogy komfortzónán kívüli élmény, egy másodpercig sem érzi magát feszélyezve vagy kényelmetlenül az ember. Szerintem magabiztosságot és boldogságot ad. Olyan ez, akár egyfajta terápia."

cimlap_elmeny_fotozas_couture_portre_22.

Annavirág

Joghallgató

Ahogy a képek is megmaradnak, a fotózás is egy életre szóló élmény. Ha az ember szereti és egyáltalán hajlandó megismerni saját magát, az a legnagyobb ajándék, amit magunknak adhatunk ebben az életben.

címlap_elmenyfotozas_iustitia

Beáta

Jogász

"Régi, bakancslistás álmom valósulhatott meg azzal, hogy egy véletlen folytán férjem rátalált egy szuper csapatra, amelynek tagjai maximálisan profin valósították meg elképzelésemet, és egyben ars poeticámat.
Az előkészületek, a kellékek beszerzése, a ruha kiválasztása, megvarratása (próbákkal!!!), a smink és frizura, végül a fotózás, ahol 5 órán keresztül úgy lehettem a középpontban, ahogy eddig soha, mind-mind olyan élmény volt számomra, amellyel feldobhattam a szürke hétköznapokat, elfelejthettem a munka okozta stresszt, egyúttal magamat is meglepve kiléphettem saját komfortzónámból.”

Foglald le fotózásod!

Nerpel Nikoletta, fotográfus
legymodellegynapra@gmail.com  |  Tel: +3630 603 2796

  • Black Facebook Icon
  • Instagram
  • Pinterest
  • YouTube
bottom of page