top of page

CÍMLAPFOTÓZÁS

Élményfotózás a divatmagazinok stílusában

Rólad mikor készült utoljára igazán profi fotó? Olyan, amivel elégedett voltál? Amit úgy igazán szerettél magadról és büszkén mutogattad?


Címlapélmény fotózásunk azoknak szól, akik a mindennapok szürkeségéből kitörve szeretnének megélni egy csodanapot, amikor a középpontban lehetnek. Azoknak, akik gyerekkoruk óta vágyakozva nézegetik a női magazinok és divatlapok látványos címlapjait, és azoknak is, akik a nőiességük megélését kihívásnak tekintik, vagy éppen még tanulják.

A modern stílusú, címlapfotózási élmény kényeztetés a női léleknek, tartalmas énidő, amit nemcsak egyedül, hanem a lányoddal, édesanyáddal, testvéreddel és a legjobb barátnőddel is tölthetsz. Egy olyan nap, amire szakemberek készítenek fel az előzetes egyeztetéseken, majd a fotózás napján a több mint egyórás smink és frizura székben, hogy aztán divatszakértő támogatásával összeállított, designer öltözékekben tündökölhess. 

Ajándékozd meg magad egy nappal, ami csak rólad szól, és arról, ahogy profi csapatunk kihozza belőled a maximumot, hogy istennőként ragyogj a kamerák előtt!

 

Tudjuk, hogy sokan bizonytalanok fotózás előtt:  "Rólam nem lehet jó képeket készíteni!" "Nem vagyok fotogén!"

"Nem szeretem, ha fotóznak!". El sem tudod képzelni, hányszor hallottuk már ezeket a mondatokat. Gyönyörű hölgyektől, akik nem látták magukban azt a szépséget, amit aztán a fotózás során megmutattunk nekik.

 

Felkészültél, hogy bemutassunk legszebb önmagadnak?

LÉGY MODELL EGY NAPRA!

cimlap_elmeny_fotozas_legymodell.jpg
A fotózás menete

1. Megbeszélés, szervezés

A fotózás előtt átbeszéljük, hogy milyen stílusú fotókon szeretnéd viszontlátni magad. Segítünk megfogalmazni az igényeid, a vágyaid. Kitérünk az öltözékekre, a sminkre, a frizurára és a helyszínre, hogy álmaid fotózása tökéletesen összeálljon. 

2. Az öltözékek összeállítása

Az öltözékeket elsődlegesen kortárs, magyar tervezők kínálatából állítjuk össze. Előzetesen online pontosítjuk az igényeket fotók alapján. Ezt követően személyesen is ellátogatunk a választott tervező szalonjába/showroomjába, ahol együtt kiválasztjuk a fotózásra a darabokat. Amennyiben a meglévő kínálatban nem találunk az elképzeléseknek megfelelő ruhákat, partnereink révén lehetőség van a kívánt öltözék(ek) elkészíttetésére.

3. A fotózás napja

A megbeszélt időpontban találkozunk a helyszínen, ahol a szakemberek elkészítik a sminked és a frizurád. Ebben a több mint egyórás intervallumban nemcsak testileg, lelkileg is segítjük a hangolódásod a fotózásra. Mindeközben a bekészített ruhák és kiegészítők közül kiválasztjuk azokat, amik a legjobban illenek hozzád, amikben jól érzed magad.

A fotózás során tapasztalt szakemberektől végig kapsz instrukciókat, hogyan pózolj, így akkor sem kell aggódnod, ha ez az első fotózásod.

4. A képek kiválasztása

A fotózás után 3 napon belül egy jelszóval védett, online galériából választhatod ki azokat a fotókat, amiket digitálisan és/vagy nyomtatott formában (portfólió doboz, művészi nyomat) szeretnél megrendelni. 

5. A fotók kidolgozása

A kiválasztott a fotókat, digitális formában 10 munkanapon belül megkapod. A nyomtatott termékek elkészítési ideje kb. 4 hét (terméktől és szezontól függően változhat).

Galéria

CSOMAGOK

DSC_9666 másolat.jpg

SILVER

- Fotózás előtti konzultáció és tanácsadás

- Teljeskörű szervezés az elképzelések alapján

- Igény szerint ruhapróba tervezői szalonban

- Egy-másfél óra smink és frizura előkészület

- 2 szett ruha divatszakértőnk által összeállítva

- 2 óra fotózás a választott helyszínen

- 8 db magas minőségben retusált fotó

190.000 Ft

divat13.jpg

GOLD

- Fotózás előtti konzultáció és tanácsadás

- Teljeskörű szervezés az elképzelések alapján

- Igény szerint ruhapróba tervezői szalonban

- Egy-másfél óra smink és frizura előkészület

- 3 szett ruha divatszakértőnk által összeállítva

- 2,5 óra fotózás a választott helyszínen

- 12 db magas minőségben retusált fotó

245.000 Ft

webvalogatas44.jpg

DIAMOND

- Fotózás előtti konzultáció és tanácsadás

- Teljeskörű szervezés az elképzelések alapján

- Igény szerint ruhapróba tervezői szalonban

- Egy-két óra smink és frizura előkészület
(félidőben smink-és frizuraváltás) 

- 4 szett ruha divatszakértőnk által összeállítva

- 3,5 óra fotózás a választott helyszínen

- 20 db magas minőségben retusált fotó

- Fotódoboz, 20 db nyomtatott fotóval.

325.000 Ft

* A feltüntetett árak alanyi áfamentesek.
Az árak nem tartalmazzák a fotóstúdió bérleti díját, mely stúdiónként eltérő. Amennyiben a fotózást egyéb helyszínen szeretnéd - kastély, luxushotel, botanikus kert, stb., a helyszínnel egyeztetünk és kérünk árajánlatot.

Az élményfotózást utalvány formájában ajándékba is adhatod. Megrendelés: legymodellegynapra@gmail.com.

Ha címlapélménnyel még vársz, mert a vállalkozásod szeretnéd előbb fellendíteni, ajánljuk figyelmedbe üzleti portré fotózási szolgáltatásunkat. Amennyiben a műalkotások világa vonz, a festői igényű, couture portré élményfotózásunkat érdemes megnézned.

VÉLEMÉNYEK

edit4.jpg

Edit

Kineziológus

"Köszönöm és Hála. Te olyan dolgot hoztál ki belőlem, amit még most sem nagyon tudok elhinni. Pedig ott voltam, átéltem, és nagy élmény volt.

Varázsló vagy a szó jó értelmében, Henivel együtt. Kívánom, hogy ez a "varázspálca" még sok mindenkinek ilyen örömet szerezzen, mint nekem."

cimlap_elmeny_fotozas_couture_portre_1.j

Vivien

A Magyar Állami Operaház balerinája

"Annak ellenére, hogy komfortzónán kívüli élmény, egy másodpercig sem érzi magát feszélyezve vagy kényelmetlenül az ember. Szerintem magabiztosságot és boldogságot ad. Olyan ez, akár egyfajta terápia."

cimlap_elmeny_fotozas_couture_portre_22.

Annavirág

Joghallgató

Ahogy a képek is megmaradnak, a fotózás is egy életre szóló élmény. Ha az ember szereti és egyáltalán hajlandó megismerni saját magát, az a legnagyobb ajándék, amit magunknak adhatunk ebben az életben.

címlap_elmenyfotozas_iustitia

Beáta

Jogász

"Régi, bakancslistás álmom valósulhatott meg azzal, hogy egy véletlen folytán férjem rátalált egy szuper csapatra, amelynek tagjai maximálisan profin valósították meg elképzelésemet, és egyben ars poeticámat.
Az előkészületek, a kellékek beszerzése, a ruha kiválasztása, megvarratása (próbákkal!!!), a smink és frizura, végül a fotózás, ahol 5 órán keresztül úgy lehettem a középpontban, ahogy eddig soha, mind-mind olyan élmény volt számomra, amellyel feldobhattam a szürke hétköznapokat, elfelejthettem a munka okozta stresszt, egyúttal magamat is meglepve kiléphettem saját komfortzónámból.”

Foglald le fotózásod!

Nerpel Nikoletta, fotográfus
legymodellegynapra@gmail.com  |  Tel: +3630 603 2796

  • Black Facebook Icon
  • Instagram
  • Pinterest
  • YouTube

Köszönjük üzeneted, hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

bottom of page