top of page

ANYA-LÁNYA

ÉLMÉNYFOTÓZÁS

A divatmagazinok stílusában

Anya-lánya fotózás

Ajándékozzátok meg magatokat egy felejthetetlen, anya-lánya élményfotózással és őrizzétek az emlékek örök lenyomatait egy exkluzív fotódobozban!

A járványhelyzet időszakos bezártságai és arctalan, maszkos mindennapjai között nagyobb szükségünk van a lelket melengető szépre, mint valaha. Nincs színház, nincsenek koncertek, nincsenek események, ahova testünket és lelkünket díszbe öltöztethetnénk. Ezért is fontos az, hogy ezeket az élményeket magunknak teremtsük meg, akár otthon, ha kiöltözünk, akár egy fotózás kedvéért, amikor profi csapat sürög-forog körülöttünk, és az életre szóló élményt örök emlékű képekben is tovább visszük.

Május első vasárnapján az anyaságot ünnepeljük.

Minden anya szeretne lányával minél több minőségi időt tölteni, hogy életre szóló élményeket éljenek át együtt.

 

Gyertek el egy közös fotózásra és élvezzétek, ahogy professzionális kezek előhozzák belőletek legszebb önmagatokat miközben megünneplitek azt az elválaszthatatlan köteléket, ami köztetek él. Ezt a bensőséges kötődést pedig életetek talán legszebb fotóin láthatjátok viszont, nemcsak digitálisan, hanem elegáns fotódobozban, nyomtatott formában is.


Lépjetek ki együtt a mindennapok szürkeségéből és éljetek át egy csodanapot, amikor minden rólatok szól.

 

Az élményfotózás kényeztetés a női léleknek, egy olyan nap, amikor professzionális sminkkel és frizurával tündökölhettek, divatszakértő által gondosan összeválogatott öltözékekben. 

A FOTÓZÁS MENETE

1. Megbeszélés, szervezés

A fotózás előtt átbeszéljük, hogy milyen stílusú fotókon szeretnétek viszontlátni magatokat. Kitérünk az öltözékekre, a sminkre, a frizurára és a helyszínre, hogy álmaitok fotózása tökéletesen összeálljon. 

2. A fotózás napja

A megbeszélt időpontban találkozunk a helyszínen, ahol a profi szakemberek elkészítik a sminkeket és a frizurákat. Mindeközben a bekészített ruhák közül kiválasztjuk azokat, amik a legjobban illenek hozzátok.

A fotózás során végig kaptok instrukciókat, hogyan pózoljatok, így akkor sem kell aggódnotok, ha ez az első fotózásotok.

3. A képek kiválasztása

A fotózás után 3 napon belül megkapjátok a linket egy jelszóval védett, online galériához, ahonnan kiválaszthatjátok azokat a fotókat, amiket digitálisan és nyomtatott formában (fotódoboz) szeretnétek megkapni.

4. A fotók kidolgozása

A kiválasztott a fotókat, digitális formában 10 munkanapon belül elküldöm. A fotódoboz elkészítési ideje kb. 2-3 hét (szezontól függően változhat).

FOTÓDOBOZ BEMUTATÓ VIDEÓ

ANYÁK NAPI AJÁNLAT

Ha májusra foglalsz, Anyák Napja alkalmából a két főre szóló fotózást most kedvezményes csomagban kínáljuk, ami az alábbiakat tartalmazza:

- Fotózás előtti konzultáció és teljes körű szervezés az elképzelésetek alapján

- Fél napos közös program (kb. 2 óra készülődés és 2-3 óra fotózás)

- Professzionális smink és frizura 2 fő részére

- 2-2 szett ruha: divatszakértőnk által biztosított, válogatott öltözékekben történik a fotózás

- 20 db retusált fotó digitálisan küldve

- A4 méretű exkluzív fotódoboz 20 db nyomtatott fotóval, 1 mm lemezre kasírozva - tetszőlegesen matt vagy fényes verzióban.

A csomag értéke 380.000 Ft.

Kedvezményes anyák napi ára: 245.000 Ft.

* A feltüntetett ár alanyi áfamentes. A kedvezményes ár 2021. április 30-ig történő májusi időpontfoglalással érvényes.
Az ár tartalmazza a fotóstúdió bérleti díját a fotózás időtartamára. Amennyiben a fotózást egyéb helyszínen szeretnéd - kastély, luxushotel, botanikus kert, stb. - egyéni árajánlatot adunk.

Az élményfotózást utalvány formájában ajándékba is adhatod. Megrendelés: legymodellegynapra@gmail.com.

VÉLEMÉNYEK

edit4.jpg

Edit

Kineziológus

"Köszönöm és Hála. Te olyan dolgot hoztál ki belőlem, amit még most sem nagyon tudok elhinni. Pedig ott voltam, átéltem, és nagy élmény volt.

Varázsló vagy a szó jó értelmében, Henivel együtt. Kívánom, hogy ez a "varázspálca" még sok mindenkinek ilyen örömet szerezzen, mint nekem."

cimlap_elmeny_fotozas_couture_portre_1.j

Vivien

A Magyar Állami Operaház balerinája

"Annak ellenére, hogy komfortzónán kívüli élmény, egy másodpercig sem érzi magát feszélyezve vagy kényelmetlenül az ember. Szerintem magabiztosságot és boldogságot ad. Olyan ez, akár egyfajta terápia."

cimlap_elmeny_fotozas_couture_portre_22.

Annavirág

Joghallgató

Ahogy a képek is megmaradnak, a fotózás is egy életre szóló élmény. Ha az ember szereti és egyáltalán hajlandó megismerni saját magát, az a legnagyobb ajándék, amit magunknak adhatunk ebben az életben.

címlap_elmenyfotozas_iustitia

Beáta

Jogász

"Régi, bakancslistás álmom valósulhatott meg azzal, hogy egy véletlen folytán férjem rátalált egy szuper csapatra, amelynek tagjai maximálisan profin valósították meg elképzelésemet, és egyben ars poeticámat.
Az előkészületek, a kellékek beszerzése, a ruha kiválasztása, megvarratása (próbákkal!!!), a smink és frizura, végül a fotózás, ahol 5 órán keresztül úgy lehettem a középpontban, ahogy eddig soha, mind-mind olyan élmény volt számomra, amellyel feldobhattam a szürke hétköznapokat, elfelejthettem a munka okozta stresszt, egyúttal magamat is meglepve kiléphettem saját komfortzónámból.”

Foglald le fotózásod!

Nerpel Nikoletta, fotográfus
legymodellegynapra@gmail.com  |  Tel: +3630 603 2796

  • Black Facebook Icon
  • Instagram
  • Pinterest
  • YouTube

Köszönjük üzeneted, hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

bottom of page