30/30

the 30 over 30 campaign

 

Nerpel Nikoletta, fotográfus kampánya 2021

30 gyönyörű nő, akik bátran lépnek a kamera elé, hogy elmeséljék történetüket és átéljenek egy életreszóló élményt.

Exkluzív élményfotózás, hogy megünnepeld azt a csodálatos Nőt, aki vagy!

30 csodálatos, bátor Nőt keresek a 30-as, 40-es, 50-es, 60-as és 70 feletti korosztályból, egy életreszóló élményre, fotózásra, mellyel téged, a nőiességedet, a történetedet ünnepeljük. Ideje megmutatnunk a világnak, hogy a szépség valóban kortalan. 

Miért pont 30/30?

Januárban 30 éves lettem és ez volt az első születésnapom, amit egyfajta mérföldkőnek éltem meg és úgy döntöttem, hogy emlékezetessé, felejthetetlenné teszem ezt a kerek évfordulót. Megálmodtam magamnak egy napot, ami csak rólam szól. Arról, hogy előhozzam magamból profi csapat segítségével egy olyan énemet, amit korábban nem mertem megmutatni. Fantasztikus érzés volt kilépni a komfortzónámból és büszkeséggel tölt el visszanézni a fotókat. Már nem az a gátlásos kislány néz vissza rám, akivé a gyermekkori csúfolódások tettek, hanem egy magabiztos nő, aki ura a saját életének. De mindennek, amit átéltem, volt célja és eljuttatott oda, ahol ma vagyok. Én ezt a belső utat ünnepeltem meg a 30. születésnapomon.

Eljött az idő, hogy téged ünnepeljünk!

Ezért is indítom el a 30/30 kampányt, aminek célja, hogy szám szerint 30, 30 év feletti hölgyek mutathassam meg a legszebb Önmagát élményfotózásaink által, profi csapat segítségével. Hallani szeretném a sikertörténeteiteket, de a nehézségeket is, amelyek elvezetettek a mostani énedhez. Mindenkinek van története, alig várom, hogy meghallgassam a tiédet!

Mit tartalmaz a program?

- Egy fotózás előtti online konzultációt, amikor megbeszéljük, hogy milyen stílusban szeretnéd a fotózást, milyen ruhákban éreznéd jól magad, stb.

- A koncepcióhoz illő sminket és frizurát, amit a fotózás napján profi szakemberek készítenek el.

- 5 szett dizájner ruhában állsz kamera elé, amit divatszakértőnk választ ki magyar divattervezők aktuális kollekcióból, a veled egyeztetett paraméterek alapján.

- 4 órát fotózunk budapesti, a koncepcióhoz illő, jól felszerelt műteremben.

- A fotózás alatt végig irányítalak a pózolásban, hogy a legelőnyösebb formádat mutathasd a képeken. 

- Jelszóval védett online galériából választhatod ki a 30 db kedvenc fotóidat, amiket retusálva szeretnél megkapni.

- A kedvenc fotóidat nem csak digitális verzióban, hanem egy elegáns, 20x30 cm méretű fotódobozban is megkapod nyomtatott formában.

Amennyiben hozzájárulsz, a program során videófelvételt és/vagy interjút készítünk veled, amiben elmeséled a saját utadat, ami a fotózáshoz vezetett.

Mennyibe kerül az élményfotózás?

A fotózási csomag ára a kampány keretein belül 249.000 Ft (319.000 Ft helyett)!
A létszám limitált: max. 30 fő.

A feltüntetett árak alanyi áfamentesek.
Az árak tartalmazzák a fotóstúdió bérleti díját a fotózás időtartamára.

© 2020 by Nikoletta Nerpel & Maria Vanyovszki