top of page

ÜZLETI PORTRÉ

Professzionális üzleti fotózás

Készült már rólad igazán profi üzleti fotósorozat? Olyan, ami megmutatja sokoldalú éned és támogatja a hivatásod?


Az utóbbi időkben hatványozott mértékben erősödött fel az online tér szerepe. Akár vállalkozásod van, akár alkalmazottként tevékenykedsz, ma már elengedhetetlen, hogy professzionális üzleti fotókkal légy jelen rendszeresen, minden felületen.

A személyes márka egy érzés, egy hitvallás, egy küldetés. Ezért nagyon fontos, hogy a rólad megjelenő képek közvetítsék azt a sokoldalúságot, ami téged és munkádat jellemez. Minden ilyen fotózásunk egyéni szervezésben történik és tartalmaz egy előzetes egyeztetést (személyesen vagy online), amikor megismerünk téged, átbeszéljük a célkitűzéseidet és megtervezzük, milyen fotók támogatnának a leghatékonyabban.

 

Tapasztalt sminkes és fodrász csapatunkkal, valamint divatszakértőnk közreműködésével a legjobb formád, a legszebb éned mutatjuk meg. Mindeközben arra is figyelünk, hogy a portrék önazonosak maradjanak és maximálisan támogassák a célkitűzéseidet.

Amikor lefoglalod a fotózást, nemcsak egy üzleti portréfotózást kapsz, hanem egy olyan élményt, melynek során megéled a legszebb éned, ami segít elfogadni és megszeretni, aki vagy.

 

Fotózásunkon garantált, exkluzív, önbizalom-növelő, jó hangulatú, feltöltő élményben lesz részed!

 

Tudjuk, hogy sokan bizonytalanok fotózás előtt.

Kevés olyan ügyfelünk volt, aki ne izgult volna, amikor belépett a műterembe. Több száz fotózás tapasztalatával a hátunk mögött segítünk leküzdeni a bizonytalanságot és biztosítunk afelől, hogy nemcsak profi fotókat, hanem egy felejthetetlen élményt is kapsz. És amikor a jól megérdemelt énidőt szeretnéd újabb minőségi kényeztetésben tölteni, ajánljuk figyelmedbe divatmagazin hangulatú címlap, vagy a festői igényű couture portré élményfotózásunkat is.

Miért válassz professzionális üzleti fotózást?

  • Szakmai profizmust közvetít. Ha profinak nézel ki, sokkal könnyebben szerzel ügyfeleket és minőségi partnereket.

  • Egy jó portré megmutatja a személyiségedet. Célunk, hogy a készülő fotók segítségével – a személyiségeden keresztül – célközönséged megismerhesse a branded üzenetét, küldetését.

  • Végre lesznek olyan fotóid, amikre büszke vagy. Nemcsak a fotókra, hanem önmagadra is.

 

Felkészültél, hogy megszervezzük álmaid business fotózását?

LÉGY MODELL EGY NAPRA!

Uzleti_fotozas_couture_portre.jpg
A fotózás menete

1. Megbeszélés, szervezés

A fotózás előtt átbeszéljük, hogy milyen stílusú fotókon szeretnéd viszontlátni magad. Segítünk megfogalmazni az igényeid, a vágyaid. Kitérünk az öltözékekre, a sminkre, a frizurára és a helyszínre, hogy a szakmai fotózás tökéletesen összeálljon. 

2. Az öltözékek összeállítása

Az öltözékeket elsődlegesen kortárs, magyar tervezők kínálatából állítjuk össze. Előzetesen online pontosítjuk az igényeket fotók alapján. Ezt követően személyesen is ellátogatunk a választott tervező szalonjába/showroomjába, ahol együtt kiválasztjuk a fotózásra a darabokat. Amennyiben a meglévő kínálatban nem találunk az elképzeléseknek megfelelő ruhákat, partnereink révén lehetőség van a kívánt öltözék(ek) elkészíttetésére.

3. A fotózás napja

A megbeszélt időpontban találkozunk a helyszínen, ahol a szakemberek elkészítik a sminked és a frizurád. Ebben a több mint egyórás intervallumban nemcsak testileg, lelkileg is segítjük a hangolódásod a fotózásra. Mindeközben a bekészített ruhák és kiegészítők közül kiválasztjuk azokat, amik a legjobban illenek hozzád, amikben jól érzed magad.

A fotózás során tapasztalt szakemberektől végig kapsz instrukciókat, hogyan pózolj, így akkor sem kell aggódnod, ha ez az első fotózásod.

4. A képek kiválasztása

A fotózás után 3 napon belül egy jelszóval védett, online galériából választhatod ki azokat a fotókat, amiket digitálisan és/vagy nyomtatott formában szeretnél megrendelni. 

5. A fotók kidolgozása

A kiválasztott a fotókat, digitális formában 10 munkanapon belül megkapod. A nyomtatott termékek elkészítési ideje kb. 4 hét (terméktől és szezontól függően változhat).

Galéria

CSOMAGOK

business21.jpg

SILVER

- Fotózás előtti konzultáció és tanácsadás

- Teljeskörű szervezés az elképzelésed alapján

- Igény szerint ruhapróba tervezői szalonban

- Egy-másfél óra smink és frizura előkészület

- 2 szett ruha divatszakértőnk által összeállítva

- 2 óra fotózás a választott helyszínen

- 8 db magas minőségben retusált fotó

190.000 Ft

business10.jpg

GOLD

- Fotózás előtti konzultáció és tanácsadás

- Teljeskörű szervezés az elképzelésed alapján

- Igény szerint ruhapróba tervezői szalonban

- Egy-másfél óra smink és frizura előkészület

- 3 szett ruha divatszakértőnk által összeállítva

- 2,5 óra fotózás a választott helyszínen

- 12 db magas minőségben retusált fotó

245.000 Ft

business16.jpg

DIAMOND

- Fotózás előtti konzultáció és tanácsadás

- Teljeskörű szervezés az elképzelésed alapján

- Igény szerint ruhapróba tervezői szalonban

- Egy-másfél óra smink és frizura előkészület

(félidőben smink- és frizuraváltás) 

- 4 szett ruha divatszakértőnk által összeállítva

- 3,5 óra fotózás a választott helyszínen

- 18 db magas minőségben retusált fotó

325.000 Ft

* A feltüntetett árak alanyi áfamentesek.
Az árak nem tartalmazzák a fotóstúdió bérleti díját, mely stúdiónként eltérő
. Amennyiben a fotózást egyéb helyszínen szeretnéd - kastély, luxushotel, botanikus kert, stb., a helyszínnel egyeztetünk és kérünk árajánlatot.

A szolgáltatást utalvány formájában ajándékba is adhatod. Megrendelés: legymodellegynapra@gmail.com.

Ha üzleti fotód már van, és valami kényeztetésre vágysz, ajánljuk figyelmedbe divatmagazin hangulatú címlap, vagy a festői igényű couture portré élményfotózásunkat.

VÉLEMÉNYEK

edit4.jpg

Edit

Kineziológus

"Köszönöm és Hála. Te olyan dolgot hoztál ki belőlem, amit még most sem nagyon tudok elhinni. Pedig ott voltam, átéltem, és nagy élmény volt.

Varázsló vagy a szó jó értelmében, Henivel együtt. Kívánom, hogy ez a "varázspálca" még sok mindenkinek ilyen örömet szerezzen, mint nekem."

cimlap_elmeny_fotozas_couture_portre_1.j

Vivien

A Magyar Állami Operaház balerinája

"Annak ellenére, hogy komfortzónán kívüli élmény, egy másodpercig sem érzi magát feszélyezve vagy kényelmetlenül az ember. Szerintem magabiztosságot és boldogságot ad. Olyan ez, akár egyfajta terápia."

cimlap_elmeny_fotozas_couture_portre_22.

Annavirág

Joghallgató

"Ahogy a képek is megmaradnak, a fotózás is egy életre szóló élmény. Ha az ember szereti és egyáltalán hajlandó megismerni saját magát, az a legnagyobb ajándék, amit magunknak adhatunk ebben az életben."

címlap_elmenyfotozas_iustitia

Beáta

Jogász

"Régi, bakancslistás álmom valósulhatott meg azzal, hogy egy véletlen folytán férjem rátalált egy szuper csapatra, amelynek tagjai maximálisan profin valósították meg elképzelésemet, és egyben ars poeticámat.
Az előkészületek, a kellékek beszerzése, a ruha kiválasztása, megvarratása (próbákkal!!!), a smink és frizura, végül a fotózás, ahol 5 órán keresztül úgy lehettem a középpontban, ahogy eddig soha, mind-mind olyan élmény volt számomra, amellyel feldobhattam a szürke hétköznapokat, elfelejthettem a munka okozta stresszt, egyúttal magamat is meglepve kiléphettem saját komfortzónámból.”

Foglald le fotózásod!

Nerpel Nikoletta, fotográfus
legymodellegynapra@gmail.com  |  Tel: +3630 603 2796

  • Black Facebook Icon
  • Instagram
  • Pinterest
  • YouTube

Köszönjük üzeneted, hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

bottom of page